Приказ основних података о документу

dc.creatorAćimović, Milica
dc.creatorKonstantinović, Bojan
dc.creatorVasiljević, Sanja
dc.creatorSamardžić, Nataša
dc.creatorLončar, Biljana
dc.creatorPopov, Milena
dc.creatorŠovljanski, Olja
dc.date.accessioned2024-04-22T05:51:55Z
dc.date.available2024-04-22T05:51:55Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.urihttp://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/4524
dc.description.abstractCilj ovog tehničkog rešenja je da se ispita mogućnost primene hidrolata (timijan, nana, origano, komorač, hmelj, lavanda i limunska macina trava) u proizvodnji mikroklica lucerke u cilju rešavanja problema mikrobiološke ispravnosti i senzornog poboljšanja ukusa mikroklica, te zaštite životne sredine iskorišćavanjem hidrolata za proces proizvodnje mikroklica.sr
dc.language.isosrsr
dc.publisherNovi Sad : Institut za ratarstvo i povrtarstvosr
dc.rightsopenAccesssr
dc.subjecthidrolatisr
dc.subjectmikroklicesr
dc.subjectlucerkasr
dc.titlePrimena hidrolata u proizvodnji mikroklica lucerkesr
dc.typetechnicalReportsr
dc.rights.licenseARRsr
dc.description.otherRešenje je verifikovano na 26. redovnoj sednici MNO za BiP održanoj 29.03.2024. godine i usvojeno kao M82.sr
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_fiver_4524
dc.type.versionpublishedVersionsr


Документи

ДатотекеВеличинаФорматПреглед

Уз овај запис нема датотека.

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу