Преглед Radovi istraživača / Researchers' papers тема: "nutritional quality"
Приказ резултата 1-7 од 7
-
Diversity of nutritional quality in IFVCNS grain sorghum collection
(Zemun : Maize Research Institute, 2022) -
Karakterizacija masnokiselinskog sastava mešanih ulja suncokreta i lana sa aspekta faktora nutritivnog kvaliteta / Characterisation of the fatty acid profile of blended sunflower and flaxseed oil from the aspect of nutritional quality factors
(Novi Sad : Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet, Novi Sad : Institut za ratarstvo i povrtarstvo, Novi Sad : Industrijsko bilje, 2021) -
Nutritivni kvalitet korijandra iz kolekcije Instituta za ratarstvo i povrtarstvo / Nutritional quality of coriander from the collection of the Institute of field and vegetables
(Novi Sad : Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet, Novi Sad : Institut za ratarstvo i povrtarstvo, Novi Sad : Industrijsko bilje, 2021) -
Seed nutrients and bioactive compounds of underutilized oil crop Carthamus tinctorius L. / Hranljive materije i bioaktivna jedinjenja semena manje gajene uljane vrste Carthamus tinctorius L.
(Novi Sad : Institut za ratarstvo i povrtarstvo, 2021) -
Soybean nutritional quality: introduction of the winter cover crops in soybean rotations
(Vienna : University of Natural Resources and Life Sciences (BOKU), 2023)