Преглед тема: "genotipovi"
Приказ резултата 1-20 од 24
-
Analiza sadržaja proteina u stočnom grašku (Pisum sativum L.) metodom bliske infracrvene spektroskopije
(Beograd : Društvo za krmno bilje Republike Srbije, 2019) -
Biplot analysis of seed priming effects on maize seedling growth traits / Biplot analiza uticaja prajminga semena na početni porast ponika kukuruza
(Institut za ratarstvo i povrtarstvo, Novi Sad, 2018) -
Bulb fresh weight mode of inheritance in onion (Allium cepa L.) / Način nasleđivanja mase lukovice crnog luka (Allium cepa L.)
(Institut za ratarstvo i povrtarstvo, Novi Sad, 2015) -
Characterization of tomato genetic resources in the function of breeding / Karakterizacija genetičkih resursa paradajza u funkciji oplemenjivanja
(Novi Sad : Institute of Field and Vegetable Crops, 2022) -
Diferenciranje genotipova ječma na otpornost prema Rhynchosporium secalis
(Beograd : Društvo za zaštitu bilja Srbije, 1995) -
Efekat kasnog tretiranja ozime pšenice fungicidom na razvoj Puccinia triticina i prinos genotipova 2004. godine / Effect of the late treatment by fungicide on leaf rust development of Puccinia triticina and yield of the winter wheat genotypes in 2004.
(Beograd : Društvo za zaštitu bilja Srbije, 2004) -
Efekat đubrenja na sadržaj skroba, proteina i ulja u zrnu kukuruza / Effect of fertilization on starch, protein and oil content in maize grain
(Novi Sad : Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet, Novi Sad : Institut za ratarstvo i povrtarstvo, Novi Sad : Industrijsko bilje, 2019) -
Ekonomski značaj šafranjike i uticaj genotipa na produkciju biomase / The economic importance of safflower and the influence of genotype on biomass production
(Novi Sad : Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet, Novi Sad : Institut za ratarstvo i povrtarstvo, Novi Sad : Industrijsko bilje, 2021) -
Exploring the nutritional potential of Camelina sativa genotypes: A study on minerals and bioactive compounds / Ispitivanje nutritivnog potencijala različitih genotipova lanika: mineralni sastav i bioaktivna jedinjenja
(Novi Sad : Institute of Field and Vegetable Crops, 2023) -
Fruit traits of pepper genotypes originating from open pollination / Karakteristike plodova paprika poreklom iz slobodne oplodnje
(Institut za ratarstvo i povrtarstvo, Novi Sad, 2016) -
Genetic variation and relationships among spring camelina (Camelina sativa, Brassicaceae) accessions of different origin / Genetička varijabilnost i srodnost genotipova jarog lanika različitog porekla
(Novi Sad : Institute of Field and Vegetable Crops, 2022) -
Intenzitet napada Septoria tritici na genotipovima pšenice u 2006. godini
(Beograd : Društvo za zaštitu bilja Srbije, 2006) -
Kvalitet semena soje sa obojenom semenjačom / Soybean seed quality with colored seeder
(Novi Sad : Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet, Novi Sad : Institut za ratarstvo i povrtarstvo, Novi Sad : Industrijsko bilje, 2022) -
Osnovna ocena osobina genotipova tritikale značajnih za proizvodnju slada / Basic evaluation of modern triticale genotypes traits for malt production
(Novi Sad : Institut za ratarstvo i povrtarstvo, 2022) -
Otpornost nekih genotipova jarog ovsa iz kolekcije EODN prema Puccinia coronata avenae
(Beograd : Društvo za zaštitu bilja Srbije, 2009) -
Recovery responses of photosynthesis, transpiration, and WUE in black poplar clones following water deficits / Odgovori klonova crne topole na oporavak posle vodnog deficita u kontekstu fotosinteze, transpiracije i efikasnosti korišćenja vode
(Univerzitet u Novom Sadu - Institut za nizijsko šumarstvo i životnu sredinu, Novi Sad, 2012) -
Resistance (sensitivity) of some rapeseed genotypes to Peronospora parasitica under field conditions / Otpornost (osetljivost) nekih genotipova uljane repice na Peronospora parasitica u poljskim uslovima
(Institut za ratarstvo i povrtarstvo, Novi Sad, 2008) -
Response of wheat genotypes to excess boron estimated by in vitro culture / Reakcija genotipova pšenice na suvišak bora u kulturi in vitro
(Beograd : Društvo genetičara Srbije, 2022) -
Sirak kao energent - odlična sirovina za proizvodnju biogoriva / Sorghum as energent - excellent raw material for biogas production
(Novi Sad : Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet, Novi Sad : Institut za ratarstvo i povrtarstvo, Novi Sad : Industrijsko bilje, 2019)