Kreker na bazi kukuruza pigmentiranog perikarpa visoke nutritivne vrednosti
Corn-based salted biscuit with pigmented pericarp of high nutritional value
Samo za registrovane korisnike
2023
Autori
Janić Hajnal, ElizabetĐalović, Ivica
Šimurina, Olivera
Bojana, Filipčev
Bekavac, Goran
Kiprovski, Biljana
Bodroža Solarov, Marija
Tehničko rešenje (Objavljena verzija)
Metapodaci
Prikaz svih podataka o dokumentuApstrakt
Kreker na bazi kukuruza pigmentiranog perikarpa visoke nutritivne vrednosti je tehničko rešenje usvojeno na 16. redovnoj sednici Matičnog naučnog odbora za biotehnologiju i poljoprivredu, 25.04.2023. godine.
Corn-based salted biscuit with pigmented pericarp of high nutritional value is a technical solution registered in Serbia on 25 April 2023.
Ključne reči:
obojeni kukuruz / coloured corn / kreker / salted biscuit / corn-based biscuit / nutritional quality / tehničko rešenje / technical solutionIzvor:
2023Finansiranje / projekti:
- Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200222 (Institut za prehrambene tehnologije, Novi Sad) (RS-MESTD-inst-2020-200222)
- Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200032 (Naučni institut za ratarstvo i povrtarstvo, Novi Sad) (RS-MESTD-inst-2020-200032)
Kolekcije
Institucija/grupa
FiVeRJanić Hajnal, E., Đalović, I., Šimurina, O., Bojana, F., Bekavac, G., Kiprovski, B.,& Bodroža Solarov, M.. (2023). Kreker na bazi kukuruza pigmentiranog perikarpa visoke nutritivne vrednosti. . https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_fiver_3571
Janić Hajnal E, Đalović I, Šimurina O, Bojana F, Bekavac G, Kiprovski B, Bodroža Solarov M. Kreker na bazi kukuruza pigmentiranog perikarpa visoke nutritivne vrednosti. 2023;. https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_fiver_3571 .
Janić Hajnal, Elizabet, Đalović, Ivica, Šimurina, Olivera, Bojana, Filipčev, Bekavac, Goran, Kiprovski, Biljana, Bodroža Solarov, Marija, "Kreker na bazi kukuruza pigmentiranog perikarpa visoke nutritivne vrednosti" (2023), https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_fiver_3571 .