Značajni momenti u proizvodnji paprike
Аутори
Danojević, DarioMedić-Pap, Slađana
Franeta, Filip
Ignjatov, Maja
Takač, Adam
Červenski, Janko
Конференцијски прилог (Објављена верзија)
Метаподаци
Приказ свих података о документуАпстракт
Paprika se od povrtarskih vrsta (bez krompira) u 2015. godini nalazi na prvom mestu po površinama u Srbiji sa 14.845 ha, a njena raznovrsnost plodova je dovela do velikog broja različitih prerađevina. U različitim regionima Srbije potrošači su navikli da konzumiraju plodove paprika različitog oblika, veličine i boje. U radu će biti navedeni samo najznačajniji faktori u proizvodnji paprike.
Кључне речи:
paprika / proizvodnja / SrbijaИзвор:
Zbornik referata, 51. Savetovanje agronoma i poljoprivrednika Srbije (SAPS), Zlatibor, 22-28. januar 2017., 2017, 62-70Издавач:
- Novi Sad : Institut za ratarstvo i povrtarstvo
Колекције
Институција/група
FiVeRTY - CONF AU - Danojević, Dario AU - Medić-Pap, Slađana AU - Franeta, Filip AU - Ignjatov, Maja AU - Takač, Adam AU - Červenski, Janko PY - 2017 UR - http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/2956 AB - Paprika se od povrtarskih vrsta (bez krompira) u 2015. godini nalazi na prvom mestu po površinama u Srbiji sa 14.845 ha, a njena raznovrsnost plodova je dovela do velikog broja različitih prerađevina. U različitim regionima Srbije potrošači su navikli da konzumiraju plodove paprika različitog oblika, veličine i boje. U radu će biti navedeni samo najznačajniji faktori u proizvodnji paprike. PB - Novi Sad : Institut za ratarstvo i povrtarstvo C3 - Zbornik referata, 51. Savetovanje agronoma i poljoprivrednika Srbije (SAPS), Zlatibor, 22-28. januar 2017. T1 - Značajni momenti u proizvodnji paprike EP - 70 SP - 62 UR - https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_fiver_2956 ER -
@conference{ author = "Danojević, Dario and Medić-Pap, Slađana and Franeta, Filip and Ignjatov, Maja and Takač, Adam and Červenski, Janko", year = "2017", abstract = "Paprika se od povrtarskih vrsta (bez krompira) u 2015. godini nalazi na prvom mestu po površinama u Srbiji sa 14.845 ha, a njena raznovrsnost plodova je dovela do velikog broja različitih prerađevina. U različitim regionima Srbije potrošači su navikli da konzumiraju plodove paprika različitog oblika, veličine i boje. U radu će biti navedeni samo najznačajniji faktori u proizvodnji paprike.", publisher = "Novi Sad : Institut za ratarstvo i povrtarstvo", journal = "Zbornik referata, 51. Savetovanje agronoma i poljoprivrednika Srbije (SAPS), Zlatibor, 22-28. januar 2017.", title = "Značajni momenti u proizvodnji paprike", pages = "70-62", url = "https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_fiver_2956" }
Danojević, D., Medić-Pap, S., Franeta, F., Ignjatov, M., Takač, A.,& Červenski, J.. (2017). Značajni momenti u proizvodnji paprike. in Zbornik referata, 51. Savetovanje agronoma i poljoprivrednika Srbije (SAPS), Zlatibor, 22-28. januar 2017. Novi Sad : Institut za ratarstvo i povrtarstvo., 62-70. https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_fiver_2956
Danojević D, Medić-Pap S, Franeta F, Ignjatov M, Takač A, Červenski J. Značajni momenti u proizvodnji paprike. in Zbornik referata, 51. Savetovanje agronoma i poljoprivrednika Srbije (SAPS), Zlatibor, 22-28. januar 2017.. 2017;:62-70. https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_fiver_2956 .
Danojević, Dario, Medić-Pap, Slađana, Franeta, Filip, Ignjatov, Maja, Takač, Adam, Červenski, Janko, "Značajni momenti u proizvodnji paprike" in Zbornik referata, 51. Savetovanje agronoma i poljoprivrednika Srbije (SAPS), Zlatibor, 22-28. januar 2017. (2017):62-70, https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_fiver_2956 .