Приказ основних података о документу

dc.creatorHorvat, Daniela
dc.creatorĐukić, Nevena
dc.creatorDvojković, K.
dc.creatorSimić, Gordana
dc.creatorTorbica, Aleksandra
dc.creatorŽivančev, Dragan
dc.date.accessioned2021-04-26T18:53:01Z
dc.date.available2021-04-26T18:53:01Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.urihttp://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/1047
dc.publisherFaculty of Food Technology Osijek, University of Osijek
dc.rightsrestrictedAccess
dc.sourceProceedings of 6th International Congress FLOUR-BREAD 2011 - 8th Croatian Congress of Cereal Technol
dc.titleQuality properties of some Croatian and Serbian wheat cultivars in relation to gluten proteinsen
dc.typeconferenceObject
dc.rights.licenseARR
dc.citation.epage510
dc.citation.other: 505-510
dc.citation.spage505
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_fiver_1047
dc.identifier.scopus2-s2.0-84991042663
dc.type.versionpublishedVersion


Документи

ДатотекеВеличинаФорматПреглед

Уз овај запис нема датотека.

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу