Now showing items 1895-1914 of 4259

      Titles
      Kako neznatna modifikacija metode probnog pečenja kojom se ocenjujuje pecivost i mešavinska vrednost sorti pšenice utiče na najvažnije osobine hleba (zapreminu hleba i VBS) [1]
      Kalibracioni model za blisku infracrvenu spektroskopiju (NIRS) za procenu sastava stočnog graška (Pisum sativum L.) [1]
      Karakteristike i klasifikacija glejnih zemljišta Banat [1]
      Karakteristike plodova nove sorte paprike „NS Prva“ [1]
      Karakteristike plodova paprika poreklom iz slobodne oplodnje [1]
      Karakteristike priznatih sorti povrća Instituta za ratarstvo i povrtarstvo u našoj zemlji i u inostranstvu [1]
      Karakteristike priznatih sorti povrća u 1999. godini [1]
      Karakteristike priznatih sorti povrća u 2000. godini [1]
      Karakteristike priznatih sorti povrća u 2003. godini [1]
      Karakteristike priznatih sorti povrća u 2004. godini [1]
      Karakteristike priznatih sorti povrća u 2007. godini [1]
      Karakteristike zemljišta Niškog vinogradarskog rejona [1]
      Karakterizacija genetičkih resursa paradajza u funkciji oplemenjivanja [1]
      Karakterizacija i efektivnost bakterija promotora biljnog rasta izolovanih iz rizosfere kukuruza [1]
      Karakterizacija i uređenje zemljišta za proizvodnju visoko vredne hrane od pšenice, kukuruza, soje, suncokreta, povrća i krompira [1]
      Karakterizacija i uređenje zemljišta za proizvodnju visoko vredne hrane od suncokreta i soje [1]
      Karakterizacija sirodezmina izolovanih iz fitopatogene gljive Leptosphaeria maculans [1]
      Karakterizacija sojeva Xanthomonas euvesicatoria, patogena paprike u Srbiji [1]
      Karakterizacija sorti pasulja na osnovu proteinskih markera [1]
      Karakterizacija zemljišta za proizvodnju krompira na imanju DP PD 'Maglić' iz Maglića [1]