Преглед тема: "proteins"
Приказ резултата 21-36 од 36
-
Naučno-istraživački rad na projektu EUCLEG (prvi veliki korak ili san za jedan dan)
(Beograd : Društvo za krmno bilje Republike Srbije, 2019) -
NS Zlatka i NS Slatka - prve srpske sorte lanika (Camelina sativa L. Crantz) / NS Zlatka and NS Slatka – the first Serbian cultivars of camelina (Camelina sativa L. Crantz)
(Beograd : Društvo genetičara Srbija, Beograd : Društvo selekcionera i semenara Republike Srbije, 2018) -
Possibility of application pulsating electromagnetic field in a safer soybean production
(Kragujevac : University of Kragujevac, Institute for Information Technologies, 2021) -
Prikaz novih ranostasnih NS sorti soje / A review of new early NS soybean cultivars
(Beograd : Društvo selekcionera i semenara Republike Srbije, 2008) -
Prinos zrna i sadržaj sirovih proteina u zrnu kod različitih sorti jarog graška
(Beograd : Društvo za krmno bilje Republike Srbije, 2019) -
Processing quality of NS soybean varieties / Tehnološki kvalitet NS sorti soje
(Institut za ratarstvo i povrtarstvo, Novi Sad, 2012) -
Protein and oil content stability of soybean genotypes / Stabilnost genotipova soje u pogledu sadržaja proteina i ulja
(Institut za ratarstvo i povrtarstvo, Novi Sad, 2005) -
Role of L- histidine in protein-oil relationship in soybean seed
(International Legume Society, 2016) -
Seed nutrients and bioactive compounds of underutilized oil crop Carthamus tinctorius L. / Hranljive materije i bioaktivna jedinjenja semena manje gajene uljane vrste Carthamus tinctorius L.
(Novi Sad : Institut za ratarstvo i povrtarstvo, 2021) -
Soybean breeding at the Institute of Field and Vegetable Crops
(International Legume Society (ILS), 2013) -
Soybean varietal trials in 2008 / Sortni ogledi soje u 2008. godini
(Institut za ratarstvo i povrtarstvo, Novi Sad, 2009) -
Uticaj inokulacije semena azotofiksirajućim bakterijama i sorte na morfološke osobine i produktivnost soje (Glicine max L.) / Influence of seed inoculation by nitrogenfixing bacteria and varieties on morphological properties and soybean productivity (Glicine max L.)
(Belgrade : Serbian Association of Plant Breeders and Seed Producers, 2022) -
Uticaj stimulacije semena soje mikrobiološkim preparatima u organskoj proizvodnji soje na parametre biogenosti zemljišta i sadržaj proteina u zrnu / Influence of soybean seed stimulation by microbiological preparations in organic soybean production on soil biogenicity parameters and grain protein content
(Bijeljina : Univerzitet Bijeljina, Poljoprivredni fakultet, 2020) -
Uticaj tipa zemljišta, količine azota i hibrida na sadržaj ukupnih proteina u zrnu kukuruza / Influence of the land type, quantity of nitrogen and hybrid to the total proteins in maize grains
(Bačka Topola : Megatrend univerzitet Beograd, Fakultet za biofarming, 2018) -
Variability and heritability of technological characteristics of Amaranthus leaves and seeds
(Academic Press, 2023) -
Varijabilnost nutritivnog kvaliteta semena hibrida suncokreta / Variability of nutritional quality of sunflower hybrid seeds
(Novi Sad : Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet, Novi Sad : Institut za ratarstvo i povrtarstvo, Novi Sad : Industrijsko bilje, 2021)